Kezdőlap


 

Lukács Séllei

A Lukács és Séllei orvosi műhibaper ügyvédei immáron 30 éve sikeresen látnak el jogi tevékenységet. Az utóbbi években – hiszen ez az ügyvédi hivatás egyik fontos alapelve is- törekedtünk arra, hogy nagy gyakorlatot szerezzünk az orvosi műhibák területén. Igyekszünk a tudomány fejlődésével lépést tartani és nem csak egy szakvéleményre támaszkodva közelíteni meg a műhiba pereket, még ha sokszor nehéz és költséges is ezáltal egy -egy eljárás. .

 

Law

Az orvosi műhiba felismerése és az azonnali jogi lépések megtétele az ügy sikeres befejezése szempontjából a legkritikusabb pont.

Az orvosi műhiba felmerülése esetén a beteg szempontú sikeresség legfontosabb eleme a gyors, beteg vagy hozzátartozója részéről történő, erélyes jogi fellépés. Minden hezitálás, bármekkora indokolatlan időhúzás rontja a későbbi megállapíthatóság esélyét. A gyors reakciónak köszönhetően teljes dokumentáció, szakértői vélemény, esetleges hatósági vizsgálat is könnyebben beszerezhető illetve végezhető, amely könnyíti a bíróság előtti perbeli bizonyítást, ezáltal elősegíti a perbeli eredményességet. Ha úgy gondolja, orvosi műhiba miatt Ön vagy hozzátartozója bármilyen módon károsodott, ne várjon, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot.