Jognyilatkozat


A használat feltételei

A honlapon felhasznált információk és bemutatott anyagok kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják és nem értelmezhetőek jogi tanácsként. Kedves Ügyfeleink a konkrét jogi lépéseik megtétele előtt mindenképpen konzultáljanak kollégáinkkal munkatársainkkal, akik szívesen állnak rendelkezésükre.
Irodánk a honlapon elhelyezett anyagok pontosságáért és időszerűségéért semmilyen felelősséget nem vállal. Ugyancsak nem vállalunk felelősséget a honlap használatából vagy ideiglenes nem-használhatóságából eredő közvetlen vagy közvetett, vagyoni és/vagy nem-vagyoni károkért, továbbá a honlap esetleges pontatlanságaiért.
Az olvasó tudomásul veszi, hogy a letöltött vagy a honlapunk használatával megszerzett információkat kizárólag a saját felelősségére használhatja fel. Irodánk nem vállal felelősséget azért, ha a felhasználó számítógépe, vagy az abban használt szoftverek bármelyike a honlap használata következtében megsérül.
A Lukács és Séllei  honlapján figyelmet szentel a honlapot felhasználók személyes adatai védelmének (személyes adatnak minősül a meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés).
Az iroda kizárólag az online adatlapokat igénybe vevő felhasználók esetében kéri bizonyos adatok rendelkezésére bocsátását, de ezeket is csak olyan mértékben, amennyiben az igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez feltétlenül szükséges. A iroda az adatokat csak akkor tárolja, ha ehhez a felhasználó hozzájárul, mely hozzájárulást megadottnak tekint, ha a felhasználó az adatlapon – az adattárolásra vonatkozó felhívás mellett – az OK gombra kattint. A megadott személyes adatokat az iroda ügyvédi titokként kezeli. Az adatvédelemre egyebekben az Ügyvéd tv., valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezései irányadóak.
Irodánk nem felelős a külső, link útján elérhető internetes oldalak tartalmáért.
E használati feltételekre a Polgári törvénykönyv, valamint az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény rendelkezései, valamint a Magyar Ügyvédi Kamara szabályzatai az irányadók.
A felhasznált szöveges tartalom és grafikai megjelenés copyright tulajdonosa a Lukács és Séllei

cropped-Lukács-Séllei.jpg

 

The materials contained on this website are for informational purposes only, and their receipt does not constitute legal advice or create an attorney-client relationship. You should obtain legal counsel on any particular matter which concerns you.
Every effort has been made to ensure the accuracy of the information on this and linked websites. However, any and all liability which might arise from your use of or reliance upon the information or links contained on this website is excluded.
Copyright in the content of this website is owned by Lukacs and Sellei.